BOER HARM EN TANTE LISBETH

Werktijden van boer Harm en tante Lisbeth

Kijk hier, waneer boer Harm en tante Lisbeth in de dierentuin aanwezig zijn:

Maart 2018

April 2018

Mei 2018

Juni 2018

Juli 2018

Augustus 2018

 

De goede oude tijd op de historische Vechtehof

Op de historische Vechtehofboerderij is van alles te doen. Middelpunt: boer Harm en tante Lisbeth
Onze boer Harm vertelt, voor groot en klein, over het leven van de mensen uit de regio van zo’n 100 jaar geleden en is altijd voor een babbeltje met de bezoekers te vinden. Bovendien verzorgt hij liefdevol de kruiden- en groentetuin en natuurlijk ook de vele dieren die met hem samen op de Vechtehof wonen.
Of bij het melken van onze zwartbonte koeien, bij de schaapskooi, bij een rondje met de poitou-ezels of bij het voeren van onze Bentheimer varkens, altijd is boer Harm actief en wie weet, zo af en toe kan hij de een of andere bezoeker ook flink aanpakken.
Natuurlijk geeft boer Harm ook rondleidingen op de historische Vechtehof met zijn bewoners. Veel jarige kinderen vinden het ook leuk om samen met hem pannenkoeken te bakken op het fornuis uit oma’s tijd

In 2015 kwam ze terug – tante Lisbeth, de verdwenen nicht van boer Harm. Een of twee dagen per maand en bij evenementen ondersteunt tante Lisbeth de dierentuin of de Vechtehoffamilie van de Grafschafter Plattproaterskring. Ze is in de kruidentuin bij het woonhuis te zien, zijn bij het wassen, strijken of bij slecht weer zit ze in de opkamer te handwerken.