Zomerfeest in de dierentuin – 15.07.17, 18 uur t/m 23 uur

Zaterdagavondprogramma met muziek en gratis entree vanaf 19.00 uur

Zaterdag 15 juli is het grote zomerfeest in de Nordhornse familiedierentuin – het grootse feestelijke avondevenement! Van 18.00 tot 23.00 uur wordt  rond de Vechtehof en het oude restaurant “de MalleJan” een gevarieerd programma geboden voor groot en klein. Zoals in de afgelopen jaren is de entree gratis vanaf 19 uur! Op het terrein bij het restaurant “De MalleJan” heerst een “biergartensfeer” met een cocktailbar en veel culinaire lekkernijen.

De hoofdact op het podium bij de Vechtehof zou ook dit jaar weer een muziekgroep zijn. Eerder op de avond zal er een artiest een leuk programma voor de kinderen boeden. En ook voor de volwassenen gaan er verder verschillende acts op het podium te zien zijn.

Op de aansluitende weide bij de Vechtehof is er voor de kleine en grote bezoeker ook veel te doen. Rond het jaarlijkse stokbroodbakken door de vereniging van vrienden zijn er veel acties en kraampjes. Bij meerdere kraampjes bieden standhouders een ruime keuze aan mooie dingen. Bij verschillende acites kunnen de kinderen zich de hele avond uitleven.

De horeca van de dierentuin verkoopt de hele avond hartige en zoete lekkernijen, terwijl dierentuinmedewerkers informatie verstrekken over hun spannende, pedagogische werk in de familiedierentuin en natuurlijk ook over de nieuwe dierentuinschool. Bij de korte, gratis rondleidingen kun je hun werk ook in de praktijk leren kennen. Het loont de moeite om te komen!