Zomerfeest

20 juli, 18-23 uur

Zaterdag 20 juli is het grote zomerfeest in de Nordhornse familiedierentuin – het grootse feestelijke avondevenement! Van 18.00 tot 23.00 uur wordt rond de Vechtehof en het oude restaurant “de MalleJan” een gevarieerd programma geboden voor groot en klein. Op het terrein vlakbij het restaurant “De MalleJan” herst een “biergartensfeer” met een cocktailbar en veel culinaire lekkernijen. De entree vanaf 18 uur is maar 4 euro per persoon.

De hoofdact op het podium is dit jaar ook weer een band. Eerder op de avond zal er een tovenaar een leuk programma voor de kinderen boeden. Met de leden van de groep Trommelzauber bestaat er vool alle bezoekers de mogelijkheid met een trommel aan een meemak-concert te werken en te trommelen.

Op de aansluitende weide bij de Vechtehof is er voor de kleine en grote bezoeker ook veel te doen. Rond het jaarlijkse stokbroodbakken door de vereniging van vrienden zijn er veel acties en kraampjes. Bij verschillende acites kunnen de kinderen zich de hele avond uitleven.

De horeca van de dierentuin verkoopt de hele avond hartige en zoete lekkernijen, terwijl dierentuinmedewerkers informatie verstrekken over hun spannende, pedagogische werk in de familiedierentuin en natuurlijk ook over de nieuwe dierentuinschool. Bij de korte, gratis rondleidingen kun je hun werk ook in de praktijk leren kennen. Het loont de moeite om te komen!