Restaurant “De MalleJan”

Uw locatie voor een uniek feest!

Boek ons historisch restaurant “De MalleJan” voor uw evenement of feest! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of bedrijfsevenement – bied uw gasten een unieke ervaring in het historische Vechtehof midden in de dierentuin. Naast het gezellige binnengedeelte biedt ook het terras in de biertuin een heel bijzondere ambiance. En u kunt tegelijkertijd de dierentuin beleven! Er is binnen plaats voor 60 gasten en buiten zijn er ongeveer 120 zitplaatsen.

Maak hier uw afspraak:

gasthaus@tierpark-nordhorn.de

05921-7120070 (maandag tot zondag van 10 tot 17 uur)

Wij raden aan:

  • Regionaal boerenontbijt

Met z’n tweeën, met het gezin of met een groep – geniet op zaterdag en zondag van 09:30 tot 11:30 uur van het uitgebreide en heerlijke boerenontbijt. Ons keukenteam biedt een selectie van verse en regionale gerechten van Bentheimer varkens, Bentheimer schapen en Hutewald runderen.

  • Groepsontbijt

Ontspannen de dag beginnen! Dit is ook mogelijk met uw privé- of bedrijfsfeest exclusief in het restaurant “De MalleJan”. Geniet van ons heerlijk regionaal boerenontbijt exclusief voor u en uw dierbaren. Maandag t/m vrijdag, vanaf 20 personen.

  • Koffietied

Geniet van onze heerlijke seizoensgebonden gebakspecialiteiten met het “Koffietied” arrangement in het historisch gezellige restaurant “De MalleJan”, evenals een spannende excursie door de veelzijdige wereld van de dierentuin (op verzoek ook als lezing). Maandag t/m zondag. Vanaf 20 personen.

  • Uw individueel feest

U heeft een speciale gelegenheid en bent op zoek naar een heel speciale plek! Dan bent u bij het restaurant “De Mallejan” aan het juiste adres. Organiseer uw individuele feest en bespreek uw wensen met ons. Of het nu gaat om een ontbijt, een koffiefeest of een individueel gepland avondevenement. Wij bespreken graag uw wensen en maken er samen een onvergetelijke tijd van.

  • Evenementen ( Wildavonden, Wiskeytasting, enz.)

Naast de dagelijkse catering biedt het restaurant “De MalleJan” het hele jaar door ook verschillende culinaire evenementen aan. Een overzicht vindt u hier.

  • Cadeaubonnen

Geef iets leuks cadeau – een cadeaubon van het restaurant “De MalleJan” is er één van!

Cadeaubonnen hier verkrijgbaar in onze webshop.