Geweldige geschenkmanden uit de dierentuin

Onze cadeaupakketten zijn precies het juiste voor iedereen die zijn dierbaren blij wil maken. Heerlijke regionale specialiteiten uit de dierentuin van Nordhorn – hier is zeker voor elk wat wils. U kunt de geschenkmanden eenvoudig per e-mail naar servicepoint@tierpark-nordhorn.de of elefonisch onder 05921-71200-0 bestellen en in de dierentuin afhalen.

Een dag vol geluk schenken: Om het cadeau compleet te maken, kunt u ook een dag- of jaarkaart cadeau doen. Peetouderschappen zijn ook geweldig! Geef gewoon de gewenste optie aan bij uw bestelling.

Veel plezier bij het rondneuzen!

 

Regionaal samengestelde geschenkmanden

De foto’s zijn voorbeeldafbeeldingen. De prijzen gelden per mand.

Voordeel voor bedrijven en leden van de sponsorvereniging!
Wilt u iets goeds doen voor uw medewerkers? Dat kan met onze geschenkmanden. Bedrijven en leden van de sponsorvereniging kunnen onze geschenkmanden bestellen tegen heel aantrekkelijke voorwaarden. Leden ontvangen 5% korting op bestellingen van tien manden of meer.

We hebben een selctie van geschenkmanden, die u kunt ontvangen in een variant tot 50 euro (vrijstellingslimiet voor verstrekkingen). Neem gewoon conact met ons op via servicepoint@tierpark-nordhorn.de

Geschenkmand I

Een geschenkmand ter waarde van 32,50 Euro.

Geschenkmand II

Een geschenkmand ter waarde van 44,50 Euro.

Geschenkmand III

Een geschenkmand ter waarde van 49,90 Euro.

Geschenkmand IV

Een geschenkmand ter waarde van 74,90 Euro.