Lievelingsdier van heel dichtbij

Heeft u al een keer een luiaard kunnen aaien of een doodshoofdaapje gevoerd? In de dierentuin Nordhorn is er een mogelijkheid de dieren van heel dichtbij te ontmoeten! Maak uw vrienden of uzelf blij met een buitengewoon cadeau – een exclusief programma bij uw lievelingsdier!

Hier kunt u uw lievelingsdier van heel dicht bij leren kennen. Gewoon zal dat programma tijdens de voedering van de diersoort plaats vinden, waarbij u dan natuurlijk mag helpen! Ontdek met een dierenverzorger en een gids één van onze dierentuinbewoners op een hele exclusieve manier. Beleef wat voor andere bezoekers verborgen blijft.

Bij deze privé rondleiding wordt u met een begroetingsdrankje in de cafetaria door een dierentuingids ontvangen. Van daar gaat het verder naar het verblijf van uw lievelingsdier. De dierentuingids zal u al heel veel te weten komen van de diersoort. Ook de dierverzorger komt dan bij de groep en laat u achter de schermen kijken en u mag mee in het verblijf van de dieren.

Het programma voor 1 persoon dat 1 uur duurt is mogelijk van maandag tot vrijdag en kost 249,00 euro. De prijs is inclusief de entree voor een tweede persoon, een oorkonde “lievelingsdier van héél dichtbij” en een begroetingsdrankje.
Een aanrader is een bezoek aan de zeehonden, de luiaards, doodshoofdaapjes of stokstaartjes. Verdere dieren zijn op aanvraag mogelijk, waarbij een directe contact niet gegaranteerd kan worden.

Prijs lievelingsdier van dichtbij voor 3 personen 349,00 euro.

Volgende tijden zijn mogelijk:

o Luiaards: 13:20 – 14:20 uur

o Doodshoofdaapjes: 13:20 – 14:20 uur

o Zeehonden: 13:20 – 14:20 uur

o Stokstaartjes in combinatie met Vosmangoest: 13:20 – 14:20 uur

o verdere dieren op aanvraag

U wilt deze bijzonder rondleiding cadeau geven? In de onlineshop hebben wij waardebonnen voor het programma lievelingsdier van heel dichtbij.

Meer informatie en de mogelijkheid om direct te reserveren vindt u hier.

Voor reserveringen hebben wij een tijd van minstens 8 weken nodig (alleen Ma-Vr) en u heeft een waardebon nodig.

Alle dieren in onze dierentuin zijn wilde dieren. Afhankelijk van hun gedrag kan de contact bij de dieren verschillen. Somige dieren kunt u aaien. Op de arm nemen is in ieder geval niet mogelijk.

Wij raden u vaste schoenen aan te trekken (stokstaartjes bijvoorbeeld kunnen aan de teen bijten)!