Speurtocht door de dierentuin

Nieuw in het programma is een speurtocht naar een heuse schat in de dierentuin, zodat ook jonge kinderen een afwisselend kinderfeestje kunnen vieren. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

De kinderen worden als „Zoo-rangers“ op avontuur gestuurd om samen met een van onze opgeleide begeleiders de schat te gaan zoeken. Op verschillende plekken in de dierentuin moeten uitdagende opgaven over de dieren opgelost worden. De kinderen kunnen zelf actief mee doen en moeten als groep allerlei vragen beantwoorden en spannende opgaven oplossen. Met behulp van een schatkaart gaat de zoektocht kriskras door de dierentuin, totdat de schat gevonden wordt en deze onder de kinderen verdeeld kan worden. De schat bestaat uit de goodiebags van de dierentuin. De inhoud bestaat uit een ansichtkaart van de dierentuin, een dierentuinsticker, zoetigheid en een knuffeldier. De goodiebags zijn bij de prijs inbegrepen.

Omdat er veel opdrachten zijn is de speurtocht altijd weer een nieuw avontuur dat spannend blijft voor de kinderen.

De schatzoektocht kost 69 euro per groep tot 5 kinderen. Meer kinderen zijn natuurlijk welkom en kosten 3 euro per extra kind. Voor de entree geldt bij het schatzoeken een gereduceerd tarief. Bij de prijs inbegrepen is: de een uur durende speurtocht, een sleutelkoord, de schatkaart voor de jarige en de goodiebag voor elk deelnemend kind.


Goodiebag voorbeeld

De speurtocht kan van maandag tot en met zaterdag geboekt worden. Vast schoeisel wordt aanbevolen.

Neem contact op voor een afspraak en niks verhinderd meer een onvergetelijk kinderfeestje in de dierentuin!

 

 


Verjaardagsmenu

Bij een goed kinderfeestje hoort natuurlijk ook lekker eten voor alle kinderen zodat ze vol energie aan de rondleiding kunnen beginnen of juist na afloop van de rondleiding hun honger kunnen stillen voordat er gespeelt wordt in de speeltuin. In en rondom de binnenspeeltuin „Max Abenteuerland“ (Avonturenland) zijn mogelijkheden voor de kinderen om te eten. Daarom bieden wij de kiddybox aan! Deze kosten 6,50 € / persoon en er is een patat, chickennuggets, een sap, speelgoed, chupa chups lolly, luchtballon in. De kiddybox kost 6,50 € per persoon.

In verbinding met corona is de binnenspeeltuin nog niet open. Maar spreek ons graag aan voor een alternatief!

Natuurlijk zijn de kiddyboxes ook zonder de speurtocht te reserveren! (exclusief entree)

 


Alles in orde?

Voor informatie en reserveren kunt u contact opnemen: +49-5921-71200-0 of per mail zooschule@tierpark-nordhorn.de (maandag tot donderdag van 8.30 tot 16.30 uur of vrijdag van 8.30 tot 14.30 uur)

Wij wensen u veel plezier op dit onvergetelijke verjaardagsfeest!