Speurtocht door de dierentuin

De speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

  • als „Zoo-rangers“ op avontuur gestuurd om samen met een van onze opgeleide begeleiders en met behulp van een schatkaart de schat te gaan zoeken
  • op verschillende plekken in de dierentuin moeten uitdagende opgaven over de dieren opgelost worden
  • de schat bestaat uit de goodiebags (voor iedere kind) van de dierentuin. De inhoud bestaat uit een ansichtkaart van de dierentuin, een dierentuinsticker, zoetigheid en een knuffeldier. De goodiebags zijn bij de prijs inbegrepen.

Omdat er veel opdrachten zijn is de speurtocht altijd weer een nieuw avontuur dat spannend blijft voor de kinderen.

De schatzoektocht kost 85 euro per groep tot 5 kinderen. Meer kinderen zijn natuurlijk welkom en kosten 6 euro per extra kind. Voor de entree geldt bij het schatzoeken een gereduceerd tarief. Bij de prijs inbegrepen is: de een uur durende speurtocht, een sleutelkoord, de schatkaart voor de jarige en de goodiebag voor elk deelnemend kind.

De speurtocht kan van maandag tot en met zaterdag geboekt worden. Vast schoeisel wordt aanbevolen.

Voor aanvragen klik hier.

Platzhalter


Aanvullend te boeken:

  • Lekker eten – De Kiddy Box!
    Lekker eten en een goed gevulde maag kunnen natuurlijk niet ontbreken op een kinderfeestje! Daarom bieden wij de kiddybox aan! Deze kosten 8,50 € / persoon en er is een patat, chickennuggets, een sap, speelgoed, chupa chups lolly, luchtballon in.

Natuurlijk zijn de verjaardagsmenu’s en/of de goodiebags ook zonder rondleiding of speurtocht te boeken.


Verjaardagsuitnodigingen

Voor het kinderverjaardagsfeestje in de dierentuin bieden wij u gratis de juiste uitnodigingskaarten aan. Als u op de volgende afbeeldingen klikt, wordt een PDF geopend met de verjaardagsuitnodiging van twee pagina’s.

 


Alles in orde?

Voor informatie en reserveren kunt u contact opnemen: +49-5921-71200-0 of per mail zooschule@tierpark-nordhorn.de (maandag tot donderdag van 8.30 tot 16.30 uur of vrijdag van 8.30 tot 14.30 uur)

Wij wensen u veel plezier op dit onvergetelijke verjaardagsfeest!