Kinderfeestjes tot 7 jaar2019-02-18T10:23:36+00:00

Puzzeltocht door de dierentuin

Een puzzeltocht door de dierentuin, dat is nieuw in Dieretuin Nordhorn! Het programma is speciaal opgezet voor jonge kinderen die een kinderfeestje in de dierentuin willen vieren. De puzzeltocht is geschik voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.

Als zoo rangers gaan de kinderen met een van onze speciaal opgeleid gidsen op een speurtocht door de dierentuin. Er zijn verschillende stations waar de groep opdrachten met betrekking tot de verschillende dieren krijgt. De jarige en de gasten worden zelf actief en moeten ingewikkelte vragen beantwoorden of spannende opdrachten tot een oplossing brengen. Met behulp van de schatkaart gaat het door de dierentuin totdat de schatkist is gevonden. Er wacht een beloning voor iedere kind in de schatkist! De schat bestaat uit de Dierentuin give away zakjes. De inhoud van de zakjes bestaat uit een Dierentuin-ansichtkaart, een Dierentuin-sticker, een snoep en een klein knuffeldiertje. De give away zakjes zijn in de puzzeltocht geincludeert.

Door veel verschillende opdrachten is de puzzeltocht altijd nieuw en spannend voor de kinderen.

De puzzeltocht kost 69 euro per groep (tot 5 kinderen, exclusief entree). Elk verder kind kost 3 euro extra. Geincludeerd in de prijs is de puzzeltocht van een uur, een dierentuin lanyard, een schatkaart voor de jarig en de schat.

De de gereduceerde entreeprijs is 1 euro korting per persoon, de jarige is gratis op dit dag! Rondleidingen zijn na afspraak van maandag tot zaterdag mogelijk. Stevige schoenen zijn aanbevolen.

Nemt u contact met ons op om een datum af te spreken!

 


Verjaardagsmenu

Van een speurtocht wordt je toch helemaal hongerig. Voor de kleine zoo-rangers zijn er verschillende verstevigingen. In een van de drie boomhutten, kleine ruimtes in het indoor speeltuin „Max Avonturenland“, kan een van de drie lekkere verjaardagsmenu’s gezellig worden opgegeten. Maak uw keuze uit een van deze menu’s:

  • Schatgraver-menu: kip-nuggets met patat, mayo en ketchup en Capri Sun
  • Ontdekker-menu: Pizza Margherita met Capri Sun
  • Kruimelmonster-menu: Donut, Muffin en Capri Sun

Alle menu’s kosten 5,90 euro per persoon (zonder rondleiding, exclusief entree).

 

Op de volgende tijden kunt u een boomhut reserveren

  • 11.30 uur, 12.45 uur, 14.00 uur, 15.15 uur, 16.30 uur of 17.45 uur (vvan maart t/m oktober)

oftewel

  • 11.45 uur, 13.00 uur, 14.15 uur, 15.30 uur oder 16.45 uur (in februari en november)

oftewel

  • 12.00 uur, 13.15 uur, 14.30 uur, 15.45 uur (im Januar und Dezember)

 

Natuurlijk zijn de verjaardagsmenus ook zonder een rondleiding boekbaar!

 


Alles in orde?

Voor informatie en reserveren kunt u contact opnemen: +49-5921-71200-0 of per mail zooschule@tierpark-nordhorn.de (maandag tot donderdag van 8.00 tot 17.00 uur of vrijdag van 8.00 tot 14.30 uur)

Wij wensen u veel plezier op dit onvergetelijke verjaardagsfeest!