Vakantie in de dierentuin

Een bijzonder belevenis in Dierentuin Nordhorn

Je wordt gewekt door de zonnestralen, die langzaam door de kieren van de verduisterde slaapkamer schijnen, door het open raam word je gewekt door de eerste dierengeluiden uit de dierentuin dat voor je huisdeur ligt. Als dat geen mooie start van de eerste vakantiedag is! Dan loont het zich om op te staan. De innerlijke geest wordt volledig gewekt door een lekkere warme douche. Tijd voor het ontbijt, in de keuken ruikt het al naar koffie en een lekkere toast.

Wat zullen we vandaag doen? Er is zo veel te beleven! Laten we eerst maar eens gaan kijken welke dieren we bij het wakker worden gehoord hebben, dus hup, de dierentuin in. Schoenen aan en in twee stappen staan we al in de dierentuin! Na een eerste ronde houden we een ontspannen middagpauze op de grote bank. De kinderen zijn nog in de dierentuin onderweg, de grote speeltuin was toch te interessant. Vanmiddag bezoeken we de binnenstad.

Naast de nabijgelegen Vecht lopen we lekker in de zon, daarna kijken we eens in de winkelruiten. Misschien moeten we morgen maar eens een par fietsen huren om op de vele fietswegen in de omgeving nog meer te zien van de Graafschap Bentheim? Maar vandaag zullen we de dag ‘thuis’ afsluiten. De kinderen liggen al in bed, zo moe als ze waren na deze eerste, veelbewogen dag. Te mooi was de voorstelling dat enkele stappen verderop ook de bisons en de kangoeroes slapen. We genieten de laatste zonnenstralen op het rustige terras met een glas wijn en sturen de eerste vakantiefoto´s naar familie en vrienden. Zo kunnen we het wel eventjes uithouden.

Wilt u ook zo´n vakantiedag meemaken? De vakantiehuizen Bisonblick****, Storchennest***  en de belevenis vakantie op onze Vechteboerderij bieden u onvergetelijke mogelijkheden om in de dierentuin te overnachten!

Vakantiehuis Bisonblick
Vakantiehuis Storchennest
Belevenis Vakantie