KINDERVERJAARDAGEN

Vier het kinderfeestje van uw kind in de dierentuin van Nordhorn!

Een verjaardagsfeestje vieren in de dierentuin betekent: geen stress, geen gedoe met organiseren of opruimen, en een dag vol belevenissen voor de kinderen!

Spannende avonturen
Jonge kinderen kunnen op spannende speurtocht op zoek naar een echte schat. Klik hier voor meer informatie. 

Voor oudere kinderen is er een interessante, interactieve rondleiding door de dierentuin waarbij de jarige zelfs een van de dieren mag voeren. Of ze kunnen kiezen voor een rondleiding door Boer Hinnerk op de Vechtehof.

Klik hier voor meer informatie. 

Verjaardagsmenu
Lekker eten en een goed gevulde maag kunnen natuurlijk niet ontbreken op een kinderfeestje! Daarom bieden wij speciale verjaardagsmenu’s aan, die onze jonge gasten zeker aan zullen spreken!

Goodiebag
Een speciale goodiebag met leuke inhoud om mee naar huis te nemen, zorgt voor een onvergetelijke herinnering aan het kinderfeestje. Alle kinderen krijgen bij het kinderfeestje een goodiebag tasje om mee te nemen.


Goodiebag voorbeeld

Natuurlijk zijn de verjaardagsmenu’s en/of de goodiebags ook zonder rondleiding of speurtocht te boeken.

Voor meer informatie en boekingen, kunt u ons bereiken via telefoonnummer: 0049-5921-712 000 of via mailadres: zooschule@tierpark-nordhorn.de Kantooruren waarop u ons kan bereiken zijn maandag-donderdag van 8.30 tot 16.30 en vrijdag‘s van 8.30 tot 14.30.

 

Klik hier voor de puzzeltochten voor kinderen tot 7 jaar

 

C Franz Frieling_FF47938_DINA5_2015-05-28

Klik hier voor de rondleidingen voor kinderen vanaf 6 jaar