Nu tickets direct online kopen en geld besparen!

Wilt u met een groep van minimaal 20 personen naar ons toe komen? Wij verheugen ons op uw bezoek en verzoeken u zich vooraf telefonisch op 05921-71200-0 of per e-mail aan servicepoint@tierpark-nordhorn.de aan te melden.

Informatie voor familiejaarkaarten/familiedagkaarten

Deze kaarten zijn geldig voor 2 partners met hun kinderen van 4 t/m 16 jaar. Alle betrokkenen moeten in hetzelfde huishouden wonen.

Informatie voor bezoekers met een handicap

Geachte bezoeker,
In Duitsland bestaat er een extra pasje voor zwaar gehandicapten. Met dit pasje betalen ze 2,00 € entree  (online, 3,00 € bij de kassa) naar de dierentuin. Wij weten dat er geen vergelijkbaar pasje in Nederland is! Daarom kijken wij naar de Duitse regeling en maken deze ook voor Nederlandse gasten geldig om dezelfde regeling voor iedereen te hebben.

Bij Nederlanders moeten wij vooraf bepalen of wij voor 2,00 €/3,00 € entree kunnen geven of niet. Dementerenden en oudere mensen die vanwege de leeftijd in een rolstoel moeten zitten vallen niet onder de regeling en krijgen daarom geen gratis entree.

Bedankt!

Soortbehoudseuro

Waarom we dit doen? Klik hier voor meer informatie.

Gratis toegang …

  • Kinderen jonger dan 4 jaar
  • Begeleider voor gehandicapte bezoekers die een begeleider nodig hebben. Korte informatie voorafgaand aan het bezoek, over de handicap per telefoon of mail is handig om te kunnen bepalen of iemand vrij entree krijgt of niet. De regeling is gebaseerd op het Duitse “Schwerbehindertenausweis” (In Duitsland hebben zwaar gehandicapten een pasje waarmee zij gratis entree krijgen. Omdat er geen extra pasje in Nederland is, wordt het met de Duitse regeling vergeleken.)
    • Groepen met potentieel zwaar gehandicapte deelnemers moeten zich van te voren aanmelden. Zonder aanmelding heeft een groep geen recht op gratis toegang.

Cadeaubonnen

Dagentreekaarten, jaarkaarten en waardebonnen zijn aan de kassa van de dierentuin verkrijgbaar. Graag versturen wij deze ook. Neem contact op via servicepoint@tierpark-nordhorn.de of kijk in onze onlineshop.

Aanvraag voor jaarkaarten

Alle informatie over onze jaarkaarten vindt u hier. 

Deze kunt uw direct bij ons servicepoint invullen.