Eindelijk hebben de dierentuinen hun deuren weer geopend. Daarom start PLAYMOBIL in samenwerking met Tierpark Nordhorn een avontuurlijke winactie met de nieuwe PLAYMOBIL Dierenpark speelset. Met zeldzame diersoorten en verschillende uitbreidingssets nodigt PLAYMOBIL alle aankomende dierentuindirecteuren en directrices uit om hun eigen dierentuin te beheren. Met het winnen van de PLAYMOBIL Dierenpark speelset tijdens een bezoek aan Tierpark Nordhorn kan deze onvergetelijke dag thuis op elk moment nagespeeld worden.
Van 16 juli tot 2 augustus 2020 organiseren PLAYMOBIL en Tierpark Nordhorn de Grote Zoo Quiz: dierplezier voor groot en klein. Er is 5x kans op de Dierenpark speelset (art. nr. 70341) van PLAYMOBIL met een winkelwaarde van €74,99. Meedoen kan door de quizvragen over de dierentuin en de dieren te beantwoorden. Zo is een uitstapje naar de dierentuin leerzaam voor groot en klein. Antwoordformulieren zijn tijdens het bezoek bij de kassa verkrijgbaar en kunnen ingevuld worden ingeleverd in de antwoordbus bij de Zooschule in Tierpark Nordhorn. Bovendien krijgt iedere bezoeker van 4 tot 16 jaar bij de ingang een cadeau van PLAYMOBIL: een verrassingspakket met een van de PLAYMOBIL diersoorten en een kortingsbon voor 10% korting bij de aanschaf van PLAYMOBIL. Dit welkomstcadeau wordt uitgedeeld zolang de voorraad strekt.
Een bezoek aan Tierpark Nordhorn is sowieso de moeite waard én er is kans op een mooie prijs: de Dierenpark speelset van PLAYMOBIL waarmee zeldzame diersoorten van dichtbij bekeken kunnen worden. De realistische vorm, geliefde diersoorten en het uitbreidbare concept zijn goed voor langdurig en afwisselend speelplezier voor alle dierenvrienden en -vriendinnen.
PLAYMOBIL en Dierentuin Nordhorn kijken uit naar de start van de winactie op 16 juli 2020 en wensen alle dierentuinfans veel geluk bij hun deelname.

Deelnamevoorwaarden: https://www.dierentuin-nordhorn.nl/deelnamevoorwaarden-winactie/