26.04.2022
Kom naar de dierentuin en maak kennis met de vele pasgeboren schattige jonge dieren en leef je uit in de enorme avonturenspeeltuin terwijl je ouders genieten van een kopje koffie met wat lekkers Dierentuin Nordhorn is de op twee na grootste dierentuin in Nedersaksen, en een van de meest geliefde uitstapjes in de regio! Meer dan 2000 dieren en 100 soorten wonen in het mooie park vol oude bomen.
Bijzonder populair is de grote avonturenspeeltuin direct naast de cafetaria. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen, terwijl de volwassenen genieten van hun koffie en iets lekkers en een oogje in het zeil houden vanuit het restaurant. Traditioneel is de lente het seizoen van pasgeboren dieren. Er zijn al kleine biggetjes, dwerggeitjes en lammetjes zijn al geboren. Er zijn ook kuikentjes en kleine kwarteljes te ontdekken. Onder de exotische dieren is het kleine Vietnamese sikahertje “Mondkapje” mega schattig. Hier kunnen bezoekers zelfs het verblijf in en de dieren van dichtbij bekijken en aaien. Een van de populairste diersoorten in de dierentuin onder bezoekers zijn de luiaards Een paar weken geleden is er een baby luiaardje geboren, die de wereld om zich heen al goed leert kennen veilig vastgeklemt om de buik van zijn mama.
De dierentuin is dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00. Er is ook in Duitsland inmiddels geen mondkapjesplicht meer. Tickets kunnen gemakkelijk online worden gekocht bij https://shop.tierpark-nordhorn.de/Tickets-Gutscheine/ .
Kom langs en ervaar een dag vol plezier voor het hele gezin in Dierentuin Nordhorn!