Reizen vanuit Nederland naar Nedersaksen officieel weer zonder Corona-test mogelijk

2021-06-01: Dierentuin Nordhorn is blij dat Nederlandse gasten weer zonder Corona-test voor een daguitje naar Nordhorn mogen komen.

Eindelijk is het zo ver – Het reizen vanuit Nederland naar Duitsland is nu weer zonder een negative Corona-testuitslag mogelijk. Voor een verblijf tot maximaal 24 uren mogen nederlandse gasten nu weer naar Duitsland komen, er is geen test of quarantaine verplicht. De reden voor deze verandering is de dalende incidentie van COVID-19 besmettingen in Nederland.
Nederlanders zijn altijd welkom geweest bij Dierentuin Nordhorn. Alleen door de strenge corona regels door de overheid bleven veel nederlandse gasten weg.

De dierentuin heeft zijn Nederlandse bezoekers echt gemist. Het is nu dus weer tijd voor aaien, spelen, lachen en nog veel meer in de Dierentuin Nordhorn. En dit voor een eerlijke prijs!

Informatie over de hygiënevoorschriften in de dierentuin kunt u vinden op www.dierentuin-nordhorn.nl. Het wordt aangeraden om van tevoren te reserveren. Dit kan via de webshop www.shop.tierpark-nordhorn.de .

“We zijn erg blij om u weer te mogen verwelkomen en hebben u erg gemist!”, aldus de dierentuindirecteur Dr. Nils Kramer.