Op vrijdag 12 mei  j.l. om 11 uur is de Pop-Up tentoonstelling NATURA DOCET WONDERRYCK TWENTE IM ZOO IN HET HEUERHAUS in het Tierpark Nordhorn geopend

In deze tijdelijke tentoonstelling op een unieke locatie in het Heuerhaus van het Tierpark Nordhorm maakt u kennis met museum Natura Docet Wonderryck Twente, het oudste natuurhistorische museum van Nederland en HET museum voor de hele familie.

Een aantal sfeerfoto’s en objecten geven een impressie van de bijzondere dieren in de Wonderkamers, Funky Forest en de museumtuin. In het Heuerhaus wordt ook een tipje van de sluier opgelicht over Apenstreken in de Oertijd, een tentoonstelling over bijzondere fossielen.

 

Apenstreken in de Oertijd is op dit moment te zien in Natura Docet Wonderryck Twente.

Bezoekers van Tierpark Nordhorn ontvangen bij het entreekaartje een flyer van Natura Docet Wonderryck Twente, deze flyer geeft 50% korting op de entree van het museum.

 

Dit jaar vieren wij de 10-jarige samenwerking tussen Tierpark Nordhorn en Museum Natura Docet.De samenwerking startte in 2007 met een gezamenlijke tentoonstelling over struisvogel eieren op beide locaties.

 

Foto´s (Tierpark Nordhorn):

Ina Deiting (Leiterin Presse- und Öffentlichkeitsarbeit Tierpark Nordhorn), Esther Banki (Museumsdirektorin), Jolien Schras (Projektmanagerin Natura Docet Wonderryck Twente).

Die Ausstellung im Heuerhaus.