Kerstmarkt in Tierpark Nordhorn.
Van 3 tot 12 December, ma-vr vanaf 16.00 uur. Za-zo vanaf 11.00 uur.

Let op: Dit persbericht is van oktober 2021! Ondertussen zijn de coronaregels veranderd. Actuele informatie is te vinden op:
www.dierentuin-nordhorn.nl/faq-kerstmarkt-2021/

Oktober 2021 – Inmiddels wordt er tot ver over de grenzen van de Grafschaft Bentheim over gesproken – De Kerstmarkt in het Tierpark met zijn zeer bijzondere sfeer past goed rondom de historische gebouwen en een goed totaalpakket met veel handwerk! In 2020 hebben we helaas door de pandemie omstandigheden de kerstmarkt niet kunnen organiseren. Daarom zijn we heel blij dat het dit jaar wel door kann gaan.

De kerstmarkt is van vrijdag 03.12.21 tot Zondag 12.12.21. In de weekende zal de markt vanaf 11. uur openen, doordeweeks vanaf 16. Uur. Elke dag tot 19 uur is entree mogelijk. De kerstmarkt is tot minstens 20 uur geopend.

In de met feestelijk licht versierde houten hutten op de kerstmarkt worden veel verschillende regionale met de handgemaakte produkten aangeboden. Ook het culinarische aanbod uit het historsiche restaurant is op de markt te krijgen, in het gezellige resataurant, bij het Vechtehof en de hooischuur zijn ook veel regionale eerste keus produkten te verkrijgen.

Voor degene die graag een gluhwein in een gezellige strandstoel met kerst muziek op de achtergrond wil genieten is op de familie kerstmarkt in het Tierpark precies op de goede plek. Ook de rest wat gastrnomie betreft is in het komplete concept meegenomen. Met een goede hygiene regeling will het Tierpark al zijn bezoekers op de Kerstmarkt een zo groot mogelijke veiligheid geven.

Vanwege de actueel geldende Corona regels, speciaal gericht op kerstmarkt en andere evenementen vindt de kerstmarkt 2021 plaats met de 2G regel, (Gevaccineerd, Genezen). Dit houdt in dat bezoekers hun geldige vaccinatiebewijs of bewijs van genezing ( niet ouder dan 6 mnd.) mee brengen moeten en laten zien. Degene die zich vanwege medische grond. Niet mogen/kunnen laten vaccineren, mogen met een bewijs van de arts en een officiele negatieve test niet ouder als 24 uur (GEEN zelftest). Deze regels gelden voor iedereen boven de 18 jaar.

Kinderen en jongeren zijn hiervan bevrijd. Op grond van de actuele regeling kunnen we met de 2G regel verder vooruit plannen. Alleen zo kan onze gezellige famile kerstmarkt plaats vinden. Gebouwen mogen geopend blijven, de gastronmie kan adaquaat voor verzorging van onze gasten zorgen en het dragen van mondkapjes vervalt.

Op de Website van het Tierpark wordt alle iniformatie gegeven. Op het moment zijn nog geen tickets voor de kerstmarkt te verkrijgen.

De 2G regeling in het Tierpark geldt tijdens de gehele kerstmarkt tijd en de gehele dag, dat will zeggen van 9 uur morgens tot sluitingtijd en dus ook voor bezoekers die niet voor de kerstmarkt komen!